Hvad er rutinetimer

Rutinetimer er for dig, der allerede har kørekort, men ikke helt tør at begive dig ud i trafikken. Måske er det længe siden du har fået kørekort eller bare længe siden du har været ude at køre, eller også er du måske flyttet til et tættere trafikeret område og det hele virker uoverskueligt. Hvad enten årsagen er, så kan vi hjælpe dig.

Oftest handler det om, at man har fået overbevist sig selv om, at man ikke er i stand til at køre dér hvor man har behov for det. Virkeligheden er, at de fleste kun har brug for en enkelt eller et par rutinetimer, før de igen kan mærke, at de selv har helt styr på det. Det er dig der bestemmer, hvor meget eller hvor lidt der skal køres og hvad du eventuelt vil arbejde med. Har du et bestemt område, du vil køre i, kan vi også efterkomme det.

Har du på forhånd vurderet, at du har behov for lidt mere end nogle få gange, så kan vi også lave en pakkeløsning, hvor vi i samarbejde med dig laver et skræddersyet forløb, der præcis dækker dine behov.

Områder, som man kan have behov for at få øvet sig på kan være: betjening af bilen, højre- / venstresving, kørsel i tæt trafik, motorvejskørsel eller parkering.

Din garanti til kørekort

Din garanti når du tager kørekort hos os
Vi er medlem af Dansk Kørelærer-Union
og er derfor tilsluttet ankenævn og garantifond

Gavekort

Skal én du holder af i gang med at tage kørekort?  Kom ind og besøg os eller ring for mere information og så laver vi et gavekort..

Opnå 500 kr. i rabat

Opnå 500 kr. i rabat pr person, hvis du starter sammen med to eller flere af dine venner. Kan ikke benyttes i kombination med andre tilbud

© Kbh Trafik - Gothersgade 159 * 1123 København K * Tlf.: +45 33 91 94 95
Reg nr: 4180 Konto nr: 4230912556